Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

Marketing

 

MEDIJI - PRODAJA OGLASNOG PROSTORA

Ako se želite oglašavati u medijima, možemo Vam i tu olakšati cijeli posao. Imamo izuzetno dobre uvjete kod velikog broja časopisa. Možemo napraviti sponzorirane reportaže i članke i objaviti ih za Vas. Izrađujemo oglase po Vašoj želji. S obzirom da imamo kolumne u časopisima Turistplus i Infotrend, Croatian Traveller vršimo direktnu prodaju oglasnog prostora.

Također možemo osigurati da se vaše reklame čuju i na radiju i gledaju na televiziji.

Surađujemo sa poznatim marketinškim agencijama.

Nazovite nas i provjerite cijenu. Iznenaditi ćete se, koliko je povoljna. Postoji mogućnost djelomične ili u cjelosti KOMPENZACIJE.  

TV emisija Putomania   

TV emisija Putomanija o putovanjima po svijetu, raznim običajima i načinu života drugi naroda.

Emisije se emitiraju po cijeloj Hrvtaskoj na raznim TV postajama. Moguće je reklamu staviti prije, poslije i za vrijeme emisije, kao i u drugim terminima. Više o tome...

 

 

Croatian Traveller

Croatian traveler časopis i portal za putovanja i turizam.

 Turist plus

Turist plus časopis za putovanja, turizam i kulturu življenja.

 

Infotrend

Infotrend časopis i portal za poslovnu informatiku, edukaciju i bussines.

  

BAZE PODATAKA  

   Posjedujemo baze podataka sa adresama mnogih potencijalnih kupaca različitih branši. Ako imate proizvod koji želite predstaviti širem tržištu ili povećati prodaju, možemo umjesto vas poslati mail, fax ili dopis. Poslujući na taj način štedite svoje vrijeme, ali i novac, a zarađujete više.  

 

 

WEB DESIGN

   Izrađujemo web stranice po sistemu ključ u ruke za Vašu promociju i predstavljanje na tržištu.Na osnovu toga čime se bavite predložiti ćemo izgled i sadržaj stranica. Snimiti ćemo sve fotografije i pripremiti ih za Internet. Veoma povoljno ćemo vam osigurati smještaj stranice na server. Pomoći ćemo vam da dobijete domenu sa svojim imenom, kako bi stranica bila lako prepoznatljiva.

 

GRAFIČKI DIZAJN I TISKANI MATERIJALI

   Možemo za Vas osmisliti katalog, letak, prospekt, publikaciju. Osigurati njihovo tiskanje i distribuciju. Kod nas možete naručiti jumbo plakate, zastave, tende, cerade za kamione, oslikati vozila, podove i zidove solvent tiskom.

 

PROMOTIVNI MATERIJALI

   U suradnji sa nekoliko proizvođača možemo vam ponuditi razne promotivne materijale,i predmete gdje možete istaknuti svoj logo. Možete ih koristiti svakodnevno ili kao poklon vašim poslovnim partnerima i gostima.

   Također možemo Vam ponuditi paletu promotivnih materijala i promotivnih predmeta u cilju predstavljanja Vaše tvrtke ili organizacije.

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop