Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

FAX SERVER

 

Fax server linux HylafaxNamijenjen je firmama sa minimalno 3-5 računala i firmama sa dislociranim pogonima. Nezamjenjiv je u malo većim firmama i ustanovama gdje problem faksiranja postaje naglašeniji.

Uštede koje se mogu postići su velike. Malo je direktora koji znaju koliko troše na printanje i faksiranje, pa tako je dosta teško egzaktno ustanoviti uštede na potrošnom materijalu, a pogotovo u radnom vremenu. Svi zaboravljaju produktivnost i bolju organizaciju, koja dugoročno donosi ogromne uštede, a podiže i nivo poslovanja i ugled tvrtke. Firme koje drže do sebe ipak bi trebale imati ovako nešto. Neke i imaju.

Obično se to radi na bazi Microsoft rješenja i exchange servera, gdje se još dodaje i fax server. Sve je ukomponirano u takozvani Intranet, koji predstavlja međusobno povezana sva računala u sustavu jedne firme, bilo da se radi o jednoj ili više lokacija. Nešto slično Internetu u malom.

Fax server je neovisno računalo, koje samo služi za slanje i prijem faksova.

Radi 24 sata. Nije potrebna jaka konfiguracija, ali bi trebalo biti pouzdano, da ne dođe do čestih ispada. Ako se koristi Microsoft platforma cijela investicija za software nije bezazlena. Ako se koristi Linux platforma, onda sve to ispada veoma jeftino. Nije dovoljno samo uzeti software, treba postaviti i organizaciju i prilagoditi sustav svakoj firmi ponaosob. Evo jednog sustava sa Linuxom, koji se se lako instalira i prilagođava, a daje ogromne mogućnosti.

 

FAX Server SMB & ENTERPRISE Enterprise Class Fax Server Solution


Integracija


Integrirajte faksiranje u vašu IT infrastrukturu i automatizirajte procese te poboljšajte efikasnost vašeg prodajnog tima.

Modularni dizajn sustava omogućava integraciju u bilo koji scenarij što ovaj sustav svrstva u sam vrh ponude za mission critical sustave. Veliki izbor interfacea već postoji što uključuje Java API SMTP gateway, command-line alate i client-server protokole.


Skalabilnost

Sustav ima mogućnost otvaranja nekoliko stotina portova po serveru i sustav sam raste sukladno vašem razvoju i potrebama.


Uštede

Automatizacija faksiranja štedi vrijeme, pa tako i novac...
Kao dodatak, V.34 brzine fakisranja i 2D-MMR kompresija dramatično smanjuju trajanje poziva, a važno je i napomenuti da se faksevi pohranjuju u digitalnom obliku.


Pouzdanost

Sustav je dizajniran tako da pruža maksimalnu stablinost u mission critical sustavima gdje je stabilna i robusna faxing platforma prijeko potrebna. Sustav automatski obaviještava korisnika o statusu fax poruke putem e-maila. SQL podrška
Napredna i robusna database podrška pruža različite mogućnosti integracije i reportinga na bilo kojem nivou.


Fax s desktopa

Korisnici mogu faksirati dokumente iz bilo koje aplikacije koja podržava printanje. Podržane su sve platforme.

Fax Server se pokreće na Linux operativnom sustavu i djeluje kao samostalan server što nudi besprijekorne performanse i visoku sigurnost. Svi parametri instalacije i modema mogu se samostalno skriptirati tako da možete dobiti mogućnosti koje vam trebaju. Sustav nema limita, a početna instalacija može pohraniti nekoliko miliona faxeva bez ikakvog održavanja. Nema više provjere papira i tonera, jednostavno printate ono što želite i kada to želite. Daljnja
nadogradnja sustava je moguća u bilo kojem smjeru.

Jezgra ovog sustava sadrži napredne algoritme provjere kvalitete izlaznog dokumenta. Svako slovo ili znak je zasebno provjeren i ispravljen ukoliko je to bilo potrebno. Uz sve te parametre i provjere sustav je nekoliko puta brži od tradicionalnih fax uređaja zahvaljujući V.34 high-speed faxing tehnologiji. Kvaliteta odlaznog faksa je besprijekorna zahvaljujući ultra fine resolution sustavu.

fax server povezivanje

Cijena sustava ovisi o broju radnih mjesta uključenih u sustav. Početna cijena za 5 korisnika je 1999 kn+pdv.

Ako želite downloadati prospekt u pdf formatu kliknite ovdje.

Ako želite pogledati članke objavljene  u Turist plusu i Infotrendu pogledajte u izborniku Marketing.

 

 

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop