Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

Nagrade i priznanja

 

NAGRADE I PRIZNANJA

 

INFOTREND I MICROSOFT WINDAYS11, Rovinj, 8.4.2010.

Microsoft Windays11 

Radeći jako dugo u oblasti informatike i zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji sa vodećim hrvatskim časopisom za poslovnu informatiku Infotrend, ukazala se posebna čast da dobijem poziv da prisustvujem na obje Microsoft konferencije na Microsoft Windays11 u Rovinju, koje su se održale u periodu od 4-8.4.2011. godine.
Zadatak je bio izvještavati za časopis Infotrend i i portal www.infotrend.hr  sa konferencije o nekim zanimljivim temama i predavanjima, što je učinjeno. Koga zanima može pogledati ovdje.
Koristim priliku da se zahvalim Infotrendu i Microsoftu na ovome.

Boris Pletikosa

 

 

 

SUBVENCIJA GRADA RIJEKE USPJEŠNIM PODUZETNICIMA, Rijeka, 5.2009.

 

   Grad Rijeka je u svibnju 2009. prepoznala našu tvrtku kao uspješnu na tržištu i dodijelila nam bespovratne subvencije za razvoj i uvođenje informatičkog sustava i WEB trgovine. Više o tome..


Dodjela subvencija uspješnim poduzetnicima

 

Udruga za cerebralnu paralizu, Rijeka, 7.12.2005.

   U Udruzi za dječju i cerebralnu paralizu u Rijeci, zahvaljujući donaciji Hrvatske lutrije,opremljena je informatička učionica sa pet računala, te sa naše strane besplatno postavljena bežična mreža i sve skupa spojeno na Internet preko routera i postojećeg računala u administraciji, gdje je već bio postavljen i color laserski printer. Kontaktirali smo Microsoftov marketinški odjel, te je osigurana i donacija Microsofta za 5 licenci Office-a, koji bi služili za obuku članova za korištenje Worda, Excela i drugih programa iz paketa Microsoft office 2003. Ta donacija je i realizirana nešto kasnije, te se zahvaljujemo i Microsoftu.

   Poklon slika

   Na maloj svečanosti povodom otvaranja informatičke radionice u prostorijama Udruge, dodjeljeno je i priznjane i nama, a posebno veseli dobivena slika, koji su uradili dva člana likovne radionice Udruge.


Pogledajte što je o tome napisao i Novi list.

SVEČANOST U UDRUZI OSOBA S CEREBRALNOM I DJEČJOM PARALIZOM


dodjela zahvalnice       
Donacijom kupljena informatička oprema

 

RIJEKA – U Udruzi osoba s cerebralnom i dječjom paralizom jučer su ugostili Tomislava Svetinju, pomoćnika direktorice Hrvatske lutrije, kako bi mu pokazali pet računala, pisač i ostalu opremu koju su kupili zahvaljujući čeku vrijednom 40.000 kuna, koji su im predstavnici Lutrije uručili u rujnu povodom otvorenja casina na brodu »Nina«.
– Ovo je jedna od najvećih donacija koje smo ikada dobili i iskoristili smo je kako bismo kupili opremu i omogućili pokretanje informatičke radionice za koju među našim članovima postoji veliki interes. Za početak, podijeljeni u četiri grupe, naši članovi koji su završili srednju školu a ne mogu naći zaposlenje, odradit će 40-satni program i to će im biti upisano u radnu knjižicu, rekao je predsjednik Udruge Miljenko Mišljenović zahvaljujući na daru. Zahvalio je i Borisu Pletikosi u čijem su poduzeću računala kupljena jer je maksimalnim sniženjem cijene omogućio da uz računala i pisač kupe još neke sitnice potrebne za rad udruge. Pomoćnik direktorice Hrvatske lutrije ni na ovaj susret nije došao praznih ruku jer je, rekao je, darivanje onih kojima je to najpotrebnije jedna od misija ovoga poduzeća. Ovaj puta Udruzi osoba s cerebralnom i dječjom paralizom donio je stotinu srećki najnovije igre HL »Božićna bajka« .
Na ovo blagdansko druženje došli su i predstavnici Grada Rijeke, kojima su članovi Udruge ovom prigodom, u znak zahvalnosti na potpori, darovali slike nastale u njihovoj likovnoj radionici i kalendare.
S. BAKIĆ

Link na članak u Novom listu

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop