Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

WEB design

 

TREBATE LI INTERNET STRANICU?

 
 Evo prilike da je uradite brzo, kvalitetno i povoljno po sistemu ključ u ruke. Za trgovačka poduzeća i obrte, proizvođače, restorane, apartmane, ordinacije, agencije za nekretnine i sve druge kojima treba.

 

Mi obavljamo sve:

• Slikanje objekata, proizvoda i obradu sliku
• Pisanje tekstova na osnovu razgovora ili Vaših materijala
• Prijevod tekstova na jezike koje želite da budu na stranici.
• Izradu stranice i njeno održavanje
• Dobijanje HR ili COM domene
• Smještaj na server

Ako ste zainteresirani nazovite i dolazimo na dogovor. Zatražite ponudu. 

 

IZRADA WEB STRANICE po sistemu ključ u ruke

  

BASIC 1499 kn+PDV

Zaglavlje stranica je jedinstveno i čini ga montirana slika po prijedlogu i dogovoru, sa logotipom i zaštitnim bojama firme. Web stranica će biti na hrvatskom jeziku. Sastojati će se od sljedećih stranica:
Osnovna stranica sa još jednom stranicom za proizvodni ili uslužni program i linkovima.
Stranica sa lokacijom prodavnice, obrta, apartmana ili tvrtke i osnovnim podacima o firmi, te interaktivnom google mapom.
Stranica s kontakt formularom i kontakt podacima.

 

EKONOMIK  2999 kn+PDV 

Zaglavlje stranica je jedinstveno i čini ga montirana slika po prijedlogu i dogovoru, sa logotipom i zaštitnim bojama firme.Web stranica će biti na hrvatskom jeziku. Sastojati će se od sljedećih stranica:
Osnovna stranica sa podjelom na proizvodni program i linkovima na grupe proizvoda.
3-5 stranica sa grupama proizvoda  i kratkim opisom i linkovima na stranice prinipala.
Stranica sa lokacijom prodavnice ili tvrtke i osnovnim podacima o firmi, te interaktivnom google mapom.
Stranica s kontakt formularom i kontakt podacima.


STANDARD     Cijena 4999 kn+PDV 

Identično kao Ekonomik varijanta, stim da je broj stranica 5-6 sa padajućim izbornikom i  do 20 podstranica. Teoretski i praktično broj stranica može biti neograničen. Korisnik bi mogao sam ažurirati sadržaj, dodavati nove proizvode i mijenjati većinu postojećih podataka. Stranica bi mogla biti višejezična sa prijevodom na 4 jezika. Moguće je i više jezika uz doplatu.

Na stranici mogu biti korišteni efekti kretanja, izmjena boja, izmjena slika i ubačeni linkovi na željene druge stranice. Stranice će biti urađene po najnovijim zahtjevima struke.
Fotografije će biti ili skinute sa Interneta ili dostavljene Pletikosi, a njihovu obradu će uraditi Pletikosa na osnovu dobivenih uzoraka. Pletikosa može i snimiti fotografije objekta što se posebno naplaćuje. Tekstove će dostaviti naručitelj stranice. Dio osnovnih tekstova menija će napisati Pletikosa.
Za korištenje slika i logotipa drugih firmi i organizacija naručitelj mora dobiti pismenu suglasnost tih firmi, radi svoje zaštite.
Nakon uplate avansnog dijela, mi ćemo napraviti prijedlog zaglavlja prve stranice i nakon usvajanja koncepta i ostale. Izrada kompletne stranice će trajati 15-30 dana. Svi zahtjevi koje naručitelj bude imao nakon 45 dana od početka izrade stranice biti će posebno naplaćeni. Ukoliko naručitelj ne dostavi svu potrebnu dokumentaciju u roku od 45 dana, stranica se može smatrati završeno. 

 

KATALOG      Cijena 6999 kn+PDV

To je stranica između web shopa i tipa standard stranice. To je najsloženija stranica gdje svaki proizvod ima svoju podstranicu sa detaljnim opisom, tehničkim karakteristikama pa i cijenom ili se cijene stavljaju u jedinstvenu stranicu cjenik ili se stavlja cjenik u pdf formatu.

 

WEB SHOP  Cijena 9999 kn+PDV

Više o tome pogledajte ovdje. 

 

ODRŽAVANJE

Mi ne uvjetujemo nikakvo mjesečno ili godišnje paušalno održavanje, osim ako to vi ne tražite od nas. Mi se obvezujemo da ćemo po potrebi održavati stranicu što se naplaćuje 50-100 kn+PDV po intervenciji za manje izmjene i dodavanja i 200 -500 kn +PDV za veće izmjene. Kreiranje nove dodatne stranice se naplaćuje 200-500+PDV kn ovisno o njenoj složenosti i veličini.

 

HOSTING

Stranice će biti smještenje na našem web hostingu ptrema cjeniku hosting usluga.

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop