Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

Hardware

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustu u nabavi i prodaji razne informatičke opreme, te njenim praćenjem kroz sopstveni servis i servisnu mrežu dobavljača, trudimo se da nabavljamo isključivo kvalitetnu robu, najpoznatijih svjetskih proizvođača, koja se rijetko kvari, a time rijetko stvara probleme našim korisnicima.


Prodajemo računala najpoznatijih brandova Acer,Asus,Dell,Compaq,HP,Toshiba i naravno slažemo još povoljnije svoja, bazirana gotovo isključivo na originalnim Intel matičnim pločama i procesorima.


Zašto Intel matične ploče a ne neke mnogo razvikanije i reklamiranije?


Intel partnerPa Intel je sve smislio i razvio. Od procesora do chipseta na pločama. Počeo proizvodnju mnogo prije ostalih. Dobija povratne informacije od svih ostalih proizvođača ploča. Zar onda vjerovati da netko drugi ima toliko iskustvo i zna bolje napraviti. Teško ili bolje reći nemoguće.

Statistika kvarova je skoro nula. Prosječno kod drugih boljih proizvođača je to 2-3%. Kod nekih najjeftinijih proizvođača to je 10-20%. Drugim riječima ploče se ne kvare. Ne pamtim kada smo zadnju slali na reklamaciju.

Ako se i pokvare servis i zamjena ploča unutar jamstvenog roka veoma brza (Intel navodi unutar 48 sati, ali naša carina i špedicija zna nekada zakomplicirati, jer ploče stižu DHL-om ili nekom drugom kurirskom službom izvana), o trošku Intela direktno onome partneru koji ju je poslao. Šalju se odmah nakon prijave putem Interneta. Pokvarena ploča se šalje naknadno u Intel. Isto vrijedi i za procesore i druge Intel proizvode kao servere i mrežnu opremu.


Nikada ne koristimo reparirane komponetne, koje su dosta niže cijene, ali nikada ne znate do kada će ispravno raditi. Naime, velika je ponuda takvih komponenata, koje se skupljaju mjesecima pa i godinama kroz servisnu mrežu, šalju u Kinu na popravak, a zatim se prodaju u pola cijene da se financijski gledano, spasi što se da spasiti.


Većini kupaca nije važno da li je u njihovo računalo ugrađena ova ili ona komponenta, ovoga ili onoga proizvođača. Kod brand računala se to uopće niti navodi. Mnogi kupci nisu upućeni uopće što se nudi, a kamoli što je bolje ili dovoljno dobro. Stoga mi za Vas biramo što je najpovoljnije u datom trenutku, a da ne rušimo kvalitetu i pouzdanost računala. U web shopu stoga neke komponente nisu 100% definirane po tipu i oznaci, pa čak niti po proizvođaču. Ako želite baš određeni model određenog proizvođača, javite nam na bilo koji način kod narudžbe ili upita. Rado ćemo udovoljiti i takvim zahtjevima, te poslati ponudu za taj model.

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop