Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

Izašao TrustPort 2014

TrustPort 2014

TrustPort uvodi novu generaciju antivirusnih programa u 2014 verziji

Brno , 17. listopada 2013 - TrustPort, proizvođač antivirusnog softvera i aplikacija za PC i mobilne platforme , je pustio u prodaju  novu verziju svog sigurnosnog rješenja za zaštitu računala i pametnih telefona . TrustPort proizvodi u 2014 verziji će ponuditi cjelovito i pouzdano sigurnosno rješenje za kućne korisnike i tvrtke . Nova generacija antivirusni h programa će sigurnost podići na još višu razinu .

 Korisnici će primijetiti mnoga korisna poboljšanja . Novo grafičko korisničko sučelje  je prilagođeno dizajnu Windowsa 8, te je optimizirano za korištenje sa zaslonima osjetljivim na dodir. Programeri  tvrtke su poboljšali TrustPort vlastito skeniranje i ubrzali proces skeniranja za sve engine u TrustPort softveru. Pojednostavljen je sustav nadogradnje softvera .  Napredni korisnici će cijeniti ne samo mogućnost za stvaranje boot CD diska za Windows 8 , već i mnoge nove funkcije vatrozida . Korisnici mogu birati između više profila ( Home , Work , javne mreže ) i definirati vlastita firewall pravila i konfiguracije za rad u više mreža .

TrustPort tvrtka u osnovi nudi svojim korisnicima multiplatformno rješenje . Mobilna TrustPort Skytale i TrustPort Portunes rješenja su dodana u tri PC sigurnosna programa TrustPort Internet Security , TrustPort Total Protection i TrustPort alati . Ako korisnik instalira te programe na svojim smartphone uređajima, koji  rade pod Android ili iOS platformi  , oni mogu slati sve svoje osjetljive podatke između svog računala i mobilnog uređaja kroz oblak za pohranu .  TrustPort Skytale šifrira SMS i kratke tekstualne poruke na e-mail klijenta , a aplikacija TrustPort Portunes korisnicima nudi savršenu zaštitu za svoje osjetljive podatke , kao što su lozinke , PIN-ove ili privatne bilješke . Znači, svi podaci će biti sigurno kriptirani .

TrustPort proizvodi za mobilne platforme Android i iOS također su poboljšani . Korisnici pametnih telefona mogu skinuti neke TrustPort Android aplikacije kroz tzv APK sustav, bez potrebe za registraciju s Google Play. Funkcija daljinskog upravljanja je uključena u TrustPort Mobile proizvode u slučaju gubitka ili krađe smartphone-a . Korisnik može lako pronaći svoj mobitel pomoću funkcije Geolocation , ili može blokirati neke funkcionalnosti svoga smartphone-a , ili izvršiti brisanje podataka pohranjenih na svojoj memorijskoj kartici ili u memoriji telefona.

Mrežni administratori će cijeniti nove intuitivne funkcije TrustPort središnjeg upravljanja . Promjene se ponajprije odnose na sljedeće : Automatski update ,mogućnost za stvaranje unaprijed dogovoreni h  zadataka za čišćenje, antivirusnu karantenu , na zahtjev skeniranje , aktivaciju antivirusnih promjena, klijenta za upravljanje i deinstalaciju , TrustPort Security elements deinstalaciju , te ponovnog pokretanja ili isključivanja pojedinačne radne stanice . Razvojni programeri također mogu lakše raditi s planiranim zadacima . Sada je moguće kopirati ili definirati zadatke za daljinsku obnovu i konfiguraciju radne stanice na tvorničke postavke . Administratori također mogu izvoziti popis radnih mjesta u tekstualnu datoteku ( CSV) i brže raditi  backup s TrustPort Mamagement .

" Uvjereni smo da će poboljšane verzije TrustPort proizvoda biti od širokog interesa ne samo za kućne korisnike , već i za tvrtke . Vjerujemo  da će zahvaljujući bržem radu u  novoj verziji sa središnjim upravljanjem , ovaj proizvod biti popularan ne samo u velikim korporacijama , već i manjim tvrtkama " , kaže Pavel Mrnustik , CEO TrustPort .

Svi dosadašnji korisnici mogu besplatno prijeći na novu verziju jednostavnim downloadom nove odgovarajuće verzije, koristeći stari licenčni kod.

TrustPort Profil tvrtke

TrustPort je vodeći proizvođač sigurnosnog softvera . TrustPort proizvodi su visoko ocijenjeni u više neovisnih kuća  i testova , koji  ovaj brand stavljaju među najbolje proizvođače sigurnosnih rješenja za informacijske i komunikacijske tehnologije . Testovi koje je proveo Virus Bulletin i AV -Comparatives potvrdili su vodeću poziciju TrustPorta u antivirusnoj industriji .

TrustPort proizvodi štite tvrtke, kao i kućne korisnike u više od stotinu zemalja svijeta . Tvrtka je dio Cleverlance Grupe , što je jedna od najboljih srednjeeuropskih korporacija koje pružaju rješenja i usluge u području informacijskih tehnologija .

Ako ste zainteresirani za dobivanje više informacija molimo posjetite našu web stranicu www.trustport.com  ili kontaktirajte našeg ovlaštenog predstavnika za Hrvatsku na www.pletikosa.hr .

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop