Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

TrustPort antivirus

TrustPort head office

   TrustPort je firma koja proizvodi najbolja softverskih rješenja za zaštitu podataka i sigurnu komunikaciju. Njegov portfolio nudi proizvode kako za dom, male i srednje korisnike, ali isto tako i za velike korporativne klijente.
   TrustPort proizvodi daju izvrsne rezultate u brojnim sigurnosnim aspektima, od antivirusne zaštite, sa tehnologijom koja se temelji  na nekoliko sustava skeniranja, pouzdan je za otklanjanje prijetnji poput virusa, makrovirusa, trojanaca i crva.
   Antispam tehnologija se sastoji od širokog spektra metoda za detekciju i efikasno uklanja spam poštu. TrustPort rješenja nude enkripciju podataka, i osiguravaju rad s digitalnim certifikatima, a nudi se i firewall za male i srednje firme. 
   TrustPort koristi višegodišnje iskustvo razvojnog tima, poznate softverske firme nastale 1991.godine, kako bi osigurao inovativna rješenja koja su in-line s trenutnim potrebama kupaca. 
   Pletikosa TrustPort resselerTrustPort nudi antivirusne i antispam proizvode za osobna stolna i prijenosna racunala, za datoteke servera, gateway i za druge prijenosne modele.Tvrtka postupno uvodi nove parametre, koji reagiraju na stvarne sigurnosne prijetnje. Sustav nudi  automatsko skeniranje prijenosnih medija, stvaranje boot-disk sustava za spašavanja ili zaštitu prijenosnih medija za pohranu podataka. Kod malih, srednjih i velikih firmi, koriste se napredne metode detekcije spam robota i nudi obrana protiv kolektivnih spam napada.
   TrustPort proizvodi redovito daju izvrsne rezultate u ispitivanjima i testiranjima od strane mnogih neovisnih organizacija kao Virus Bulletin, AV-Comparatives i West Coast Labs.

   Svi proizvodi su kompatibilni sa novim Microsoft Windows 8 operativnim sustavom.


TRUSTPORT no.1

Pogledajte test antivirusnih programa i rang listu po uspješnosti rješavanja problema i nivoa zaštite. Analizu je radila neovisna firma koja se bavi testovima Virus Buletin. Iz grafikona se vidi da TrustPort nudi najviši nivo zaštite i kod Proaktivne i Reaktivne detekcije ili je u samom vrhu unutar tri softwarea sa najboljim rezultatima.

Test i rang lista antivirusnih programa

Za osobnu zaštitu, male korisnike i male urede SOHO

TrustPort Antivirus
TrustPort Internet Security
TrustPort Total Protection
TrustPort USB Antivirus
TrustPort eSign Pro
TrustPort Tools
TrustPort Portunes

Navedene proizvode kupite u ovome Webshopu ovdje

 

Za male i srednje firme
 
 
TrustPort Elements 


Za srednje i velike firme
 
 
 
Download TrustPort
 
 
 
 
SKINITE PUNU VERZIJU I TESTIRAJTE 30 DANA POTPUNO BESPLATNO.
 
ZAŠTO SU TRUSTPORT PROIZVODI NAJBOLJI U KLASI?
 
Izašla je nova verzija Trustport. Uz tradicionalno vrhunsku zaštitu od virusa, spam filtriranje, firewall zaštitu, Parental Lock, i druge sigurnosne alate, nova verzija ima i mnoge druge korisne funkcije. Na primjer, TrustPort Application inspektor, koji radi u pozadini i koji provjerava sve sumnjive aktivnosti unutar datoteka i registry sustava, znatno je poboljšan. Korisnici mogu dijeliti aplikacije u skupine s raznim pravilima i postaviti softver za zaštitu za pojedine dijelove HDD-a i Windows Registry-a. Smanjena je dimenzija datoteka za preuzimanje a time i vrijeme instalacije, te  potrebna memorija.
 
Najbolje scan-engine tehnologije
TrustPort proizvodi se temelje na više sustava skeniranja (scan-enginea), integriranih unutar jedne platforme, kako bi se postigla najviša razina zaštite. Datoteke se unaprijed analiziraju , a dijelovi gdje nema virusa se izostavljaju, kako bi se ubrzalo skeniranje. Naravno ta opcija se da ugasiti, te skenirati sve datoteke redom.
 
Nagrada i priznanja za uspješnost
TrustPort garantira najvišu stopu otkrivanja virusa u odnosu na konkurentske programe. TrustPort proizvodi su u vrhu u oblasti internetske sigurnosti s iznimnim razinama malware detekcije. TrustPort Antivirus nedavno je dobio nagradu od strane AV-Comparatives Advanced za otkrivanje 99,2% uzoraka. Rezultat je bez premca jer to nije uspjelo niti jednom od konkurentskih proizvoda. U travnju 2011, TrustPort je osvojio prvo mjesto u ispitivanju od strane Virus Bulletin s rezultatom preko 99% u otkrivanju napasti sa 0% pogrešnih alarma.
 
Visoke razine detekcije
Multi-engine skeniranje uveliko daje bolje rezultate u otkrivanju prijetnji u odnosu na alternativna rješenja. Njihova integracija u toj kombinaciji daje maksimalnu zaštitu od štetnih kodova i sposobnost prepoznavanja do sada nepoznatih virusa, koji tek trebaju biti uključeni u baze podataka virusnih potpisa. Stoga multi-layer platforma nudi zaštitu i prije pojave potencijalne epidemije.
 
Fleksibilnost.
TrustPort platforma je vrlo jednostvana i fleksibilna zbog svoje jedinstvene sposobnosti da se kombiniraju vrhunski programi s najboljom dostupnom tehnologijom u toj industriji. Dok osiguravaju PC i podatke, multi-engine platforma je nenametljiva i  ne zahtijeva mnogo resursa PC-a. Niti jedna druga rješenja na trzištu ne mogu dati ovu jedinstvenu kombinaciju nekoliko najbolje ocjenjenih programa, koji su savršeno podešeni za optimalne performanse Vašeg sustava.  
 
KAKO VAM TRUSTPORT RJEŠENJE OSIGURAVA OSTATI JEDAN KORAK ISPRED?
 
Mobilna rješenja
TrustPort je razvio Portunes aplikaciju, koja štiti osjetljive podatke poput informacija brojeva kreditne kartice, bankovne accounte, imena korisnika (username) i lozinke, PIN, privatne bilješke, itd. Svi podaci su šifrirani (256-bitni AES) i pod lozinkom protiv hakera i zlonamjernih programa, i pohranjeni u oblaku za pohranu Dropbox. Sve je sinkronizirano s mobilnim pametnim telefonima i tabletima. Ona radi sa iPhone, iPad i Android platformom kao freeware aplikacija,a dio je TrustPort Internet Security-a, TrustPort Total Protection-a i TrustPort alata.
 
Društvene mreze
Popularnost Facebooka  i  drugih društvenih mreza danas jedan od glavnih puteva širenja malware-a i prisvajanja identiteta. TrustPort se fokusira na društvene mreze i rizike povezane s njima od potencijalnih hakera i kradja identiteta. TrustPort proizvodi skeniraju promjene na društvenim mrezama i omogucuju identifikaciju i blokiranje opasnih stranica i opasne malware.
 
Inovacija
Kao što se prijetnje stalno razvijaju, tako se mora razvijati i zaštita od novih vidova opasnosti. Zato TrustPort koristi najnoviju tehnologiju razvijenu od strane svjetski poznatih sigurnosnih eksperata sa više od 20 godina iskustva za zaštitu u stvarnom vremenu. TrustPort je za stalno ulaganje u nove tehnologije i razvoj kako bi  osigurao da su njegova rješenja uvijek na vrhu kod zaštite korisnika. Ljudi moraju koristiti informatiku još više u buducnosti , a TrustPort ima za cilj da bude faktor sigurnosti i povjerenja za zaštitu krajnjih korisnika.

Pogledajte Power Point prezentaciju (3MB).
TrustPort prezentacija
 
O svemu više na www.trustport.com . 
 

Mediji u Hrvatskoj o TrustPortu

 

TrustPort u Infotrendu  Trustport u ITdanas 
 
 
Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop