Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

Promijeniti cijene svih proizvoda u sekundi

Display za cijene 

   
Povećavati opseg prodaje i smanjiti troškove i gubitke radne snage je stalni zadatak svakog trgovačkog poduzeća. Samo kako to postići? Jedna od mogućnosti, kojom si osiguramo korak pred konkurencijom, je uvođenje sistema elektronskoga prikazivanja cijena artikala na policama u trgovini.


Display za cijene 
Promjena cijena još se uvijek smatra dugotrajnim procesom s puno pogrešaka. Uvođenjem elektroničkog prikaza cijena možete u trenutku, automatiziranim postupkom, promijeniti cijene svih proizvoda na policama svih trgovina i tako izbjeći pogreške i uštedjeti vrijeme. Sustav također nudi mogućnosti za bolju prodaju određenih proizvoda : različite cijene u različitim vremenima ("Happy Hours").  


Display za cijene
   
Ne ustručavajte se pogledati demo verziju za prikaz rada sistema << kliknite ovdje

Implementacija u trgovine hrane i tehničke trgovine, benzinske postaje, ljekarne, trgovine odjeće, obuće i drugih proizvoda. Pricer-ove elektronske cijene uspješno koristi više od 200 trgovaca u 40 zemalja s više od 6.000 instalacija.

Kada ćete im se pridružiti i Vi? Ili želite da Vas konkurencija pretekne?

Display za cijene

Molimo pregledajte poslani materijal. Pozivamo Vas na predstavljanje sustava, koji se također može obaviti u sjedištu Vaše organizacije.


Display za cijene

 

LCD Player with Motion Sensor idealno za promociju

U trenutku prolaska kupca ispred displaya, aktivira se ranije snimljena promotivna poruka, koja slikom i zvukom objašnjava da se radi o novom proizvodu ili se želi istaknuti neka akcija ili jednostavno povećati prodaja nekog artikla. Statistaike kažu da se prodaja povećava 20-35%. Velika ušteda na potrebnim trgovcima kod proizvoda sa tehničkim karakteristikama, gdje više nema potrebe za objašnjenjima, jer to sada radi display.

 Display za cijene

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop