Kategorije
Novosti
Newsletter
Kontakt
Pletikosa
Bože Starca Jurićeva 19
HR-51000 Rijeka
Hrvatska
Telefon +385 (0)51 639-513
+385 (0)91 566-6650
Fax +385 (0)51 639-513
E-mail pletikosa@inet.hr
Kontakt

Turist plus

 

 

 

TURIST PLUS

  Logo

   Od 2002-2007 godine uređujemo i pišemo rubriku o informatici u prvom i jedinom časopisu o turizmu u Hrvatskoj. Prije toga tri godine smo imali tjednu kolumnu Čip svemogući u Novom listu. Pored toga pišemo i druge teme počev od tehnike, do putopisnih reportaža i gastronomije. Možemo vam izraditi oglas ili propagandni letak.Također osiguravamo najpovoljnije cijene oglasnog prostora. Više o tome.....

 

naslovnica

U časopisu se redovito donosie reportaže o putovanjima i ljepotama Hrvatske i svijeta.Tu su i rubrike o gastronomiji, ljepoti, zdravlju, nezi tijela, informatici, autima, lovu i ribolovu, razni savjeti kod putovanja i pripreme i još mnogo toga.

U suradnji sa Narodnim radiom Turist plus priprema i vodi najslušaniju turističku emisiju subotom u 9:00-11:00 Sunčana, koju prenosi desetak hrvatskih radio-postaja i redovito sluša 1,200.000 slušatelja

 

 

       

 

 

 

Turist plus se nalazi i čita i na mjestima gdje je velika cirkulacija ljudi:


   Ima veliku čitanost od cca 880.000 osoba (22.000 prosječno x 40 čitatelja)
   Distribuira se u čak 78 hotela (72 u Hrvatskoj, 5 u BiH i 1 u Češkoj) u sve hotelske sobe zahvaljujući tekstovima na engleskom jeziku. (7000 primjeraka)
   Pretplaćeni su svi relevantni čimbenici u turizmu: hotelijeri, putničke agencije, vlasnici kampova, marina, pansiona, privatni iznajmljivači , turističke zajednice i ‘opremaši’. (3000 primjeraka)
   Pretplata managera tvrtki, bolnica, poliklinika, privatnih liječnićkih ordinacija,
veterinarskih ambulanta i ljekarni garantira čitanost (4000 primjeraka)
   Velika zastupljenost kroz pretplatu u frizerskim, kozmetičkim i pedikerskim salonima,te fitness centrima i sportskim klubovima. (2400 primjeraka)
   Kroz pretplatu najzastupljeniji u gradskim i općinskim poglavarstvima, knjižnicama i čitaonicama, školama, fakultetima i domovima za starije. (1200 primjeraka)
   Prodaja na kioscima u RH i regiji (4400 primjeraka)

Spisak hotela u kojima se nalazi u svakoj sobi cijele godine:

U Hrvatskoj: Hotel Adriatic u Biogradu n/m, Restoran-Pansion Zlatna ribica u Brodarici, Hotel San Rocco u Brtonigli, Hotel Villa Aurora u Crikvenici, Hotel Mladimir u Daruvaru,  Hotel Dubrovnik President u Dubrovniku, Hotel Excelsior u Dubrovniku, Hotel Ivka u Dubrovniku, Hotec Lero u Dubrovniku, Hotel Bitoraj u Fužinama, Hotel Dunav u Iloku, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitacijuNaftalan u Ivanić gradu, Anda Villa Club Jardin u Jadranovu, Hotel Josipdol u Josipdolu, Hotel Carlstadt u Karlovcu, Hotel Europa u Karlovcu, Hotel Korana Srakovčić u Karlovcu, Hotel Bijela kuća u Koprivnici, Hotel Podravina u Koprivnici, Hotel Kutina u Kutini, Hotel Glavović u Lopudu, Hotel-restoran Villa Neretva u Metkoviću, Hotel Jastreb u Mrkoplju (Begovo Razdolje), Hotel Park u Našicama, Hotel Tomislav u Novoj Gradišci, Hotel Frankopan u Ogulinu, Garni hotel Ritam u Osijeku, Hotel Zoo u Osijeku, Hotel Prelog u Prelogu, Hotel Adriatic u Rovinju, Hotel Villa Rosetta u Savudriji, Hotel Alkar u Sinju, Pustara Višnjica u Višnjici, Hotel Savus u Slavonskom Brodu, Hotel Vicko u Starigradu-Paklenici, Hotel Joso u Sukošanu, Hotel Borovik Tisno, Hotel Vila Sikka u Trogiru, Hotel Petrus u Tršću, Hotel Varaždin u Varaždinu, Hotel Darny u Velikoj Gorici, Hotel-restoran SE-MI u velikom Trgovišću, Hotel Bunčić-Vrbovec u Vrbovecu, Hotel Villa Nico u Zadru, Hotel-Restoran Niko u Zadru, Hotel Aristos u Zagrebu, Hotel Fala u Zagrebu, Hotel Gaj u Zagrebu, Hotel Golden Tulip Holiday u Zagrebu, Hotel Miral u Zagrebu,

U Bosni i Hergegovini: Hotel Čubić u Laktašima, Hotel Đulić u Širokom Brijegu, Hotel Konak u Velikoj Kladuši.

U Češkoj republici:

Hotel Slavia u Pragu

 

 

Povratak na vrh
Copyright 2018 Pletikosa
Powered by da.Shop